Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Yerel Medya Güç Birliği Platformu’ndan M1’e ziyaret

Yerel Medya Güç Birliği Platformu’ndan M1’e ziyaret

Yerel Medya Güç Birliği Platformu’ndan M1’e ziyaret

Yerel Medya Güç Birligi Platformu’ndan M1’e ziyaret

 

ADANA- Haftalik, 15 günlük ve aylik gazeteler olarak ortak hareket etme amaciyla kurulan Yerel Medya Güç Birligi Platformu M1 Merkez Adana AVM Müdürü Yalçin Öz’ü ziyaret etti. Ziyarette yerel basinin içinde bulundugu durum hakkinda bilgiler veren Baskan Kamil Yalçin Göl, Cengiz Durak, Dursun Dagtekin ve Halise Tekbas’ta olusan heyet, Müdür Yalçin Öz’e destekleri için tesekkür ettiler.

Yerel basinin ayakta kalmasi için yillardir imkânlar ölçüsünde destek olduklarini ve bundan sonra da destek olmaya devam edeceklerini belirten M1 Merkez Adana AVM Müdürü Yalçin Öz, 'Yerel basin, yayin yaptigi bölgenin ya da yörenin sorunlarini gündeme getirerek yöneticilere aktarilmasina, o bölgeye ait yerel kültürün zenginlesmesine ve korunmasina yardimci olur. Halkin gözü ve kulagi olan gazetelerin toplumu her konuda bilgilendirme, aydinlatma ve kamuoyu olusturma gibi görevleri vardir. Tüm basin çalisanlarina basarilar ve kolayliklar diliyorum' dedi.

Yerel Medya Güç Birligi Platformu Baskani K. Yalçin Göl, Adana'da özellikle yerel basinda yer alan gazetelerin haklarini savunma ve sikintilarina çare bulma adina bir çati olusturma ihtiyaci gördüklerini ve bu amaçla yola çiktiklarini belirterek, M1 Merkez Adana AVM ’nin kentteki tüm kurum ile kuruluslara örnek olmasinin gerektigini dile getirdi..



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı